Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Submergiu el pop en una olla gran amb força aigua salada bullent, 30 segons, i retireu-lo una estona. Repetiu l’operació tres vegades, com a mínim, i deixeu que cogui 1 h (fins que estigui ben tendre).
  2. Retireu-lo i talleu-lo a trossets de mida regular.
  3. En una cassola amb oli d’oliva, sofregiu la ceba, tallada ben fina, i els alls, a làmines fines.
  4. Passats 2 min, incorporeu-hi el pebrot verd, net i tallat a dauets. Remeneu-ho una mica i afegiu-hi els dos tomàquets madurs ratllats i sense pela. Aneu-ho remenant i, quan comenci a agafar color, tireu-hi julivert net i picat. Sofregiu-ho 10 min.
  5. Afegiu-hi el pop i regueu-ho amb el brou de peix. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i deixeu-lo coure 18-20 min, vigilant que l’aigua no s’evapori massa ràpid.
  6. Salpebreu-ho i deixeu acabar de coure l’arròs. Tot seguit, ja podeu servir-ho a taula.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: