Preparació
- Submergiu el pop en una olla gran amb força aigua salada bullent, 30 segons, i retireu-lo una estona. Repetiu l’operació tres vegades, com a mínim, i deixeu que cogui 1 h (fins que estigui ben tendre).
- Retireu-lo i talleu-lo a trossets de mida regular.
- En una cassola amb oli d’oliva, sofregiu la ceba, tallada ben fina, i els alls, a làmines fines.
- Passats 2 min, incorporeu-hi el pebrot verd, net i tallat a dauets. Remeneu-ho una mica i afegiu-hi els dos tomàquets madurs ratllats i sense pela. Aneu-ho remenant i, quan comenci a agafar color, tireu-hi julivert net i picat. Sofregiu-ho 10 min.
- Afegiu-hi el pop i regueu-ho amb el brou de peix. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i deixeu-lo coure 18-20 min, vigilant que l’aigua no s’evapori massa ràpid.
- Salpebreu-ho i deixeu acabar de coure l’arròs. Tot seguit, ja podeu servir-ho a taula.