Preparació
- Per a la salsa de sobrassada: simplement coeu a foc lent la sobrassada esmicolada i la crema de llet. Ha de coure fins que la crema de llet redueixi a la meitat.
- Fregiu l’arròs salvatge en una cassola amb força oli calent. Només necessitarà 1 min per estar a punt. Reserveu-lo sobre paper absorbent.
- Torreu els pinyons amb un raig d’oli en una paella, tenint cura que no se’ns cremin, perquè de seguida estan a punt.
- Talleu el carbassó a dauets menuts i salteu-los en una paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli i sal. Han de quedar cuits però no desfets.
- Bulliu l’arròs venere en abundant aigua i sal 45 min. Coleu-lo i, immediatament, integreu-lo amb la crema de sobrassada en una cassola, amalgamant i escalfant el conjunt.
- Muntatge: serviu l’arròs de seguida, amb els pinyons, el carbassó i l’arròs salvatge fregit per sobre.