Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les cloïsses amb aigua i deixeu-les uns quants minuts dins un recipient cobertes d'aigua freda amb un grapat de sal.
  2. Després obriu-les al vapor, dins una olla tapada i reserveu-les.
  3. Renteu els espàrrecs i aprofiteu-ne la part més estellosa per fer-ne brou.
  4. Netegeu les carxofes i aprofiteu les fulles i les tiges dels espàrrecs per fer-ne un brou, és a dir, coeu-les amb aigua durant uns 30 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  5. A continuació, feu un sofregit amb la ceba picada i els alls. Afegiu-hi els cors de les carxofes tallats.
  6. Passats un parell de minuts, incorporeu-hi els espàrrecs tallats a rodanxes, els espinacs, els pèsols i les mongetes.
  7. Afegiu i coeu l’arròs amb el sofregit durant 1 min. Incorporeu-hi el brou de carxofa i coeu-ho durant 16-18 min.
  8. Quan faltin 2 min per acabar la cocció, afegiu-hi les cloïsses i el julivert picat. Serviu-ho ràpidament.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: