Preparació
- Renteu les cloïsses amb aigua i deixeu-les uns quants minuts dins un recipient cobertes d'aigua freda amb un grapat de sal.
- Després obriu-les al vapor, dins una olla tapada i reserveu-les.
- Renteu els espàrrecs i aprofiteu-ne la part més estellosa per fer-ne brou.
- Netegeu les carxofes i aprofiteu les fulles i les tiges dels espàrrecs per fer-ne un brou, és a dir, coeu-les amb aigua durant uns 30 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
- A continuació, feu un sofregit amb la ceba picada i els alls. Afegiu-hi els cors de les carxofes tallats.
- Passats un parell de minuts, incorporeu-hi els espàrrecs tallats a rodanxes, els espinacs, els pèsols i les mongetes.
- Afegiu i coeu l’arròs amb el sofregit durant 1 min. Incorporeu-hi el brou de carxofa i coeu-ho durant 16-18 min.
- Quan faltin 2 min per acabar la cocció, afegiu-hi les cloïsses i el julivert picat. Serviu-ho ràpidament.