Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

 

  •  

Preparació

  1. Feu un sofregit ben confitat amb la ceba picada menuda, el pebrot i els alls.
  2. Talleu el carbassó a daus d'un centímetre, sense pelar.
  3. Quan estigui ben confitat, afegiu-hi el tomàquet concentrat. Una volteta i incorporeu-hi l'arròs Montsià bomba.
  4. Remeneu-ho amb el sofregit i el gotet de vi. Deixeu-ho reduir.
  5. Incorporeu-hi el brou calent i la carn del pollastre esmicolada. Si teniu una mica de la salseta del rostit i del farcit, afegiu-l'hi també.
  6. Rectifiqueu-ho de sal, si cal, i deixeu-ho coure 18 min aproximadament.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: