Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les patates tipus palla. Peleu i talleu les cebes a rodanxes molt primes i piqueu l’all. Fregiu les patates en oli molt calent i poseu-les a escórrer. Saleu-les un cop fregides.
  2. Ofegueu les cebes i l’all, i afegiu-hi el bacallà i la meitat de les patates palla fregides. Remeneu-ho bé tot amb una cullera de fusta. Afegiu-hi els ous sense batre’ls fins que aconseguiu un remenat de bacallà.
  3. Emplateu-ho posant el remenat de bacallà al centre del plat i la resta de les patates al seu voltant. Empolseu-ho amb julivert picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: