Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, disposeu els lloms de bacallà amb el fonoll i l’oli d’oliva i ho poseu a foc baix, que confiti a poc a poc.
  2. Quan el bacallà estigui a mitja cocció, afegiu-hi les ametlles, la crema d’ametlles i 200 ml d’aigua. Deixeu-ho coure durant 5 min més, veureu com la salseta queda lligada. El bacallà estarà cuit quan se li comencin a separar les làmines.
  3. Serviu cada tall de bacallà amb sis ametlles, la salseta i unes fulles de fonoll fresques.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: