Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al bacallà: al fons d’una cocota, esteneu la sal gruixuda i, per sobre, les herbes fresques senceres. Humidifiqueu la sal amb força aigua i poseu-hi els lloms de bacallà. Coeu-ho 5 min al vapor, amb la tapa posada.
  2. Per al beurre blanc: talleu la mantega a dauets. En una cassola, poseu a reduir les escalunyes, prèviament picades amb el vi i el vinagre blanc, fins que gairebé es redueixin.
  3. Fora del foc, afegiu-hi els trossets de mantega amb l’ajuda d’una vareta, sense parar de remenar, fins a obtenir una salsa cremosa.
  4. Salpebreu-ho i serviu-ho.
  5. Opcionalment, acompanyeu el bacallà amb patatetes i verduretes cuites.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: