Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la poma, el carbassó, la ceba i els porros a daus petits. Marqueu el bacallà dessalat a la graella amb oli. Afegiu-hi les verdures tallades (inclòs l’api) i ofegueu-les lleugerament, sense deixar que perdin color. 
  2. Per a la sopa de tomàquet: escaldeu i peleu els tomàquets, liqüeu-los i amaniu-los amb oli d’oliva verge, sal, pebre i unes gotes de vi blanc. 
  3. Per a l’allioli de poma: escaliveu la poma, peleu-la i traieu-li el cor. Tritureu la poma juntament amb els 2 ous, la molla de pa banyada amb moscatell i els alls tendres. Salpebreu el conjunt i prepareu l’allioli, afegint l’oli d’oliva a mesura que el va acceptant.
  4. Napeu el bacallà amb l’allioli, afegiu-hi la grana, i poseu-lo al forn. 
  5. Amaniu-ho amb pols d’ametlla. Un cop gratinat, retireu-ho del forn. Poseu al fons del plat la sopa a temperatura ambient; al damunt, les verdures, i, finalment, el bacallà gratinat amb l’allioli.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: