Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els rovellons escapçant el peu i mirant que no estiguin cucats.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a tires fines. Sofregiu-la amb oli. Reduïu el vinagre fins que en quedi una quarta part i reserveu-ho. Salteu els rovellons amb la ceba, la sal, el pebre i el safrà. Quan surti l’aigua dels bolets, afegiu-hi el vinagre que haureu reduït i deixeu-ho coure uns minuts a foc fort. Abaixeu el foc i afegiu-hi l’oli d’oliva. Deixeu-ho confitar molt suaument durant ben bé 12 min.
  3. Marqueu el bacallà per la banda de la pell en una paella antiadherent, i acabeu la cocció confitant-lo amb els bolets.
  4. Emplateu el bacallà amb els rovellons i amb l’escabetx emulsionat que aconseguireu batent-lo amb força amb unes varetes. Perquè us lligui amb més facilitat, hi podeu afegir un petit raig d’aigua tèbia.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: