Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Daureu la ceba, incorporeu-hi l'all i el tomàquet triturat i deixeu-ho coure lentament fins que l'aigua del tomàquet s'hagi evaporat.
  2. Salteu els pinyons i les panses, incorporeu-les al sofregit i deixeu coure 10 min.
  3. Enfarineu lleugerament el llom de bacallà i traieu-ne l'excés de farina.
  4. Fregiu-ho lleugerament
  5. Salteu els espinacs i poseu-los de base. Poseu el sofregit i el llom a sobre.
  6. Afegiu-hi l'allioli i gratineu-ho al forn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: