Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el bacallà amb l’oli d’oliva, els alls i la farigola en un recipient adequat. Coeu-lo molt lentament (confiteu-lo).
  2. En una paella petita, barregeu la mel, la mostassa i la nata. Deixeu-ho reduir una mica i reserveu-ho.
  3. Talleu les patates a l’anglesa, és a dir, de forma ovalada com una pilota de rugbi, i bulliu-les.
  4. En un altre cassó feu el mateix procediment amb el bròquil.
  5. Poseu el bacallà ja cuit en un plat, el napeu amb la salsa i l’acompanyeu amb les patates i el bròquil.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: