Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Enfarineu i fregiu el bacallà en oli abundant i, tot seguit, reserveu-lo en un plat amb paper de cuina absorbent.
  2. Confiteu la ceba posant la mantega i el sucre en una paella antiadherent. Deixeu-ho coure lentament fins que el sucre agafi un color daurat. Seguidament, afegiu-hi la ceba, tallada a tires fines, i deixeu-la coure a foc baix sense parar-ho de remenar uns 30 min, fins que la ceba quedi confitada.
  3. A la mateixa paella de coure el bacallà poseu una cullerada d’oli i una nou de mantega per saltar els fruits secs. A continuació, afegiu-hi la mel i el vinagre, i deixeu-ho reduir uns 5 min.
  4. Serviu el plat posant primer la ceba confitada; a continuació, el bacallà, i, finalment, cobriu-ho amb la salsa de mel i, si voleu, coroneu-ho amb una cebeta confitada.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: