Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els tomàquets a daus. Poseu-los en una paella amb oli, afegiu-hi sal i 50 g de sucre. 
  2. Talleu les cebes a la juliana, ben fines, i coeu-les amb oli a foc lent fins que siguin toves i transparents. 
  3. Afegiu-hi els altres 50 g de sucre. 
  4. Tireu-hi mig vaset d’aigua i deixeu-la reduir fins que es torni a veure l’oli. 
  5. Traieu la polpa dels pebrots, prèviament escaldats en aigua calenta. Aixafeu-la en un morter amb el julivert i desfeu-ho tot amb oli. Escaldeu el bacallà i feu-ne els fulls tal com surten. 
  6. Feu una capa de ceba, una de tomàquet i una de fulls de bacallà. Repetiu l’operació i regueu-ho amb l’oli de pebrot i julivert.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: