Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongeleu el bacallà en un recipient amb reixeta dins la nevera
  2. Passeu el bacallà per la farina, fregiu-lo fins que tingui color i reserveu-lo
  3. Escalfeu una mica d’oli amb el bitxo, all i julivert i reserveu-lo
  4. Prepareu la 'piperrada' escalfant una paella amb una mica d’oli i afegiu la ceba, el pebre de tres colors i una dosis d’all directament congelat. Quan les verdures estiguin tendres, afegiu-hi el tomàquet, tapeu la cassola i cuineu-ho durant 20 minuts. Condimenteu la 'piperrada' amb una mica de sal i una mica de sucre
  5. Afegiu el bacallà a la 'piperrada' i deixeu-lo cuinar durant 3 o 4 minuts amb la cassola tapada. Munteu els plats amb el bacallà amb piperrada afegint-hi l’all, el julivert i el bitxo

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: