Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Enfarineu els trossos de bacallà i fregiu-los en una paella amb oli.
  2. Poseu l'oli de fregir el peix en una cassola i prepareu un sofregit amb la ceba i el tomàquet triturat. Fregiu-ho lleugerament. Afegiu-hi el julivert i, tot seguit, el vi. Feu-ho coure 5 min.
  3. Aboqueu-hi un got d'aigua i afegiu-hi el bacallà i la salsa romesco. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure 10 min més.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: