Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongela el bacallà i les gambetes en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
  2. Descongela l’alvocat sobre un plat i talla’l a daus petits.
  3. Treu la pell del bacallà i talla el bacallà a trossos. Fes cruixents de pell de bacallà amb el microones a màxima potència durant 1-2 minuts.
  4. Barreja en un bol el vinagre, el julivert directament congelat, un pessic de sal, pebre, l’oli d’oliva verge extra, les gambetes, la cebeta i l’alvocat.
  5. Finalment, emplata el bacallà amb la vinagreta i decora amb les olives.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: