Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Daureu el bacallà per la pell i reserveu-lo.
  2. Per a la salsa: poseu el formatge en un cassó juntament amb el brou de pollastre. Deixeu que el formatge s’escalfi i es fongui, tritureu-ho amb la mantega i salpebreu-ho.
  3. Talleu els xampinyons pelats a làmines molt fines amb l’ajuda d’una mandolina o un ganivet ben esmolat. 
  4. Muntatge: poseu els xampinyons al fons del plat; a sobre, poseu-hi el bacallà, que haurà passat 2 min pel forn. Deixeu caure una mica de cibulet i pebre rosa per sobre el bacallà i, a taula, aboqueu-hi la crema de formatge.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: