Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Confiteu els alls tendres en oli d'oliva suau, refredeu-ho i emulsioneu-ho amb un ou. Afegiu-hi el pebre vermell i la sal.
  2. Peleu les carxofes i coeu-les en oli d'oliva a 100 ºC
  3. Fregiu l'ou en oli molt calent. Tot seguit, segelleu el bacallà.
  4. Per muntar el plat, poseu una cullerada d'emulsió d'alls tendres i pebre vermell al fons del plat. Després, el morro de bacallà, les carxofes, el caviar i l'ou ferrat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: