Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la maionesa: poseu l’ou al vas de la batedora, un pessic de sal i oli fins que el cobreixi. Bateu-ho sense moure el braç mecànic, fins que prengui. Acabeu-ho amb la culleradeta de curri.
  2. Talleu el bacallà a tires, submergiu-les en l’ou batut i arrebosseu-les amb els 'corn flakes'.
  3. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 10 min.
  4. Passat aquest temps, demaneu a un adult que us ajudi a treure el bacallà del forn.
  5. Serviu el bacallà immediatament, acompanyat amb la maionesa de curri i un tomàquet amanit.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: