Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongela els morros de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Una vegada descongelats, parteix-los per la meitat.
  2. Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi les faves i, quan estiguin descongelades, reserva-les.
  3. A la mateixa paella afegeix els ceps i, quan estiguin descongelats, aboca-hi les faves i cobreix amb oli. Confita a foc lent fins que estigui tendre, uns 25 minuts. Al final, escorre i salpebra.
  4. Confita el morro de bacallà en oli a 80 ºC durant 4-5 minuts (si baixa la temperatura de confitat, cal augmentar el temps a 60ºC uns 10 minuts).
  5. Finalment, munta el plat amb el bacallà acompanyat dels ceps i les faves confitats amb una mica d’allioli.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: