Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongela els morros de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Una vegada descongelats, parteix-los per la meitat.
  2. Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi les faves i, quan estiguin descongelades, reserva-les.
  3. A la mateixa paella afegeix els ceps i, quan estiguin descongelats, aboca-hi les faves i cobreix amb oli. Confita a foc lent fins que estigui tendre, uns 25 minuts. Al final, escorre i salpebra.
  4. Confita el morro de bacallà en oli a 80 ºC durant 4-5 minuts (si baixa la temperatura de confitat, cal augmentar el temps a 60ºC uns 10 minuts).
  5. Finalment, munta el plat amb el bacallà acompanyat dels ceps i les faves confitats amb una mica d’allioli.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: