Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Marqueu l'arròs amb l'oli, la ceba trossejada, el tomàquet, el pebrot i l'all a foc mitjà durant 2 o 3 min.
  2. Prepareu una picada amb oli i alfàbrega i barregeu-la amb l'arròs marcat. Veureu com l'arròs va absorbint el color verd de l'alfàbrega.
  3. Afegiu-hi el fumet i deixeu-ho cuinar durant 5 min.
  4. Afegiu-hi el marisc i deixeu-ho cuinar 3 min més.
  5. Afegiu-hi una cullerada de mantega i el formatge parmesà. Apagueu el foc i barregeu-ho tot.
  6. Paral·lelament, confiteu el llom de bacallà amb oli, all i llorer a una temperatura de 65 ºC durant 8 min.
  7. Un cop confitat, escorreu el bacallà i ja el tindreu llest per emplatar amb l'arròs.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: