Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Confiteu el bacallà en oli d'oliva durant 6-7 min a 68 ºC.
  2. Feu la coliflor al vapor i afegiu-hi el curri de Madràs i un pessic de sal. Cal que us quedi un puré lleuger.
  3. Macereu l'albergínia amb llet i canyella durant 8 h. Enfarineu-la i fregiu-la en oli d'oliva a 180 ºC.
  4. Per emplatar-ho, poseu, per aquest ordre, el  Parmentier, el bacallà i els bastons d'albergínia. A sobre, afegiu-hi la mel de canya i la sal de Maldon.
  5. Decoreu-ho amb cibulet i una flor.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: