Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cansalada a daus, poseu-la a rostir en una cassola sense oli fins que deixi anar el greix i es torri. Afegiu-hi la cansalada i la botifarra blanca tallada. Afegiu-hi la picada i deixeu-ho guisar 20 min.
  2. Mentrestant, poseu la fruita seca a marinar amb moscatell i reserveu-ho.
  3. Peleu la poma, talleu-la a quarts i salteu-la amb la mantega i el sucre cremat. Quan ja tingueu el guisat a punt, afegiu-hi la fruita seca amb el moscatell i deixeu-ho reduir.
  4. Afegiu-hi la botifarra negra tallada, els espinacs i la poma, i deixeu-ho 5 min més.
  5. A part, en una cassola poseu l’oli en fred, els alls, la ceba i els bitxos i poseu-ho a bullir. Un cop arrenqui el bull, deixeu que els alls es confitin; al cap de 5-6 min, afegiu-hi el bacallà i retireu-ho del foc. Espereu que el bacallà agafi temperatura i aleshores ja ho podreu servir. Poseu la catalana al fons del plat i al damunt el bacallà confitat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: