Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el bacallà a tires de dos dits de gruix i uns 8 cm de llarg. Salpebreu-lo.
  2. En un bol, mescleu 50 g de farina, el midó, el llevat, el bicarbonat, les herbes picades, bitxo, sal i la cervesa (no ho treballeu en excés).
  3. Passeu el bacallà per la resta de la farina i, després, per la massa que heu preparat. Fregiu-lo immediatament en oli ben calent, fins que quedi ben daurat.
  4. Escorreu-lo i emplateu-lo amb un bol de salsa tàrtara, perquè tothom l’hi pugui sucar.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: