Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongela els filets de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
  2. Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan la ceba comenci a estar tendra, retira-la del foc.
  3. En una safata de forn col·loca les patates amb la ceba i salpebra lleugerament.
  4. Cou al forn durant 5-7 minuts a 200ºC.
  5. Barreja la beixamel amb la cullerada d’allioli i salpebra.
  6. Afegeix a les patates els espàrrecs, directament congelats, però trossejats.
  7. Col·loca damunt del bacallà, cobreix-ho amb beixamel i una mica de formatge ratllat.
  8. Posa-ho al forn, preescalfat a 200ºC, i deixa-ho fins que agafi color (uns 12-15 minuts).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: