Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Assequeu el bacallà i enfarineu-lo. En una paella, poseu oli d’oliva i, quan estigui ben calent, afegiu-hi el bacallà. Quan estigui daurat pels dos costats, retireu-lo i reserveu-lo.
  2. En l’oli d’haver fregit el bacallà, poseu-hi l’all picat. Un cop daurat, afegiu-hi el pebre vermell dolç i espereu que comenci a bullir. Afegiu-hi el vi blanc, deixeu que s’evapori l’alcohol i poseu-hi la tassa d’aigua.
  3. Poseu el foc fort. Quan bulli, aboqueu la salsa sobre el bacallà.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: