Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’oli d’alls: confiteu els alls i cobriu-los d’oli d’oliva.
  2. Per a l’escalivada: escaliveu el pebrot, l’albergínia i la ceba. Peleu-ho i talleu-ho tot ben petit. Amaniu-ho amb sal, oli i porradell picat. 
  3. Per a la galeta de festucs: barregeu i tritureu la farina, el sucre i els festucs amb el Thermomix (o túrmix). Quan estigui ben fi, afegiu-hi les clares d’ou i quan estigui tot a 40 ºC, poseu-hi la mantega. 
  4. Coeu-ho al forn en una safata al damunt d’una làmina de silicona 6 min. 
  5. Per a l’oli de festucs: tritureu l’oli i els festucs amb el curri. 
  6. Feu coure el bacallà en un cassó amb l’oli d’alls, al forn, a 60 ºC. Quan el cor estigui a 35 ºC, ja està a punt. Retireu l’oli d’alls i guardeu la mica d’aigua que deixa el bacallà. 
  7. Lligueu l’aigua del bacallà amb l’oli de festucs i feu el pil-pil de festucs.
  8. Muntatge: amb dues culleres, poseu l’escalivada al plat, amb forma de canalé. Al costat poseu-hi el bacallà amb el pil-pil de festucs i la galeta.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: