Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola de terrissa poseu a coure el bacallà a foc lent (col·loqueu-lo amb la pell amunt) amb l'oli, l'all laminat i la cirereta, com si fos al pil-pil. Reduïu la meitat del moscatell fins que agafi densitat. Amb l’altra meitat hidrateu les panses.
  2. Un cop el bacallà sigui cuit, afegiu-hi el raïm net i les panses prèviament rehidratades amb el moscatell reduït.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: