Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desfulleu la col mantenint les fulles senceres més grosses; per a cada farcell en necessitareu 3. 
  2. Talleu-ne les fulles centrals, més blanques i petites, a la juliana.
  3. Poseu una fulla verda de col i, a sobre, dues més de blanques. Salpebreu-ho i amaniu-ho amb oli. A sobre, col·loqueu-hi el filet de bacallà i una mica de romesco, i embolcalleu el bacallà, que quedi ben tancat. Repetiu-ho amb cada tall de bacallà.
  4. Poseu els farcells sobre la brasa (dins d’unes graelles s’aguantaran tancats més fàcilment). En 5 min ja els tindreu cuits. No patiu si la fulla exterior queda cremada, ja que la descartareu. Mengeu-vos cada farcell a l’estil 'wrap', directament, amb les mans. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: