Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, poseu un raig d’oli d’oliva, sofregiu-hi els alls laminats i, quan els alls es comencin a torrar, poseu-hi una mica de farina i remeneu-ho.
  2. Tireu-hi un raig de vi blanc. Deixeu que s’evapori l’alcohol i mulleu-ho amb el brou.
  3. Quan arrenqui el bull, poseu-hi el bacallà i abaixeu el foc.
  4. Deixeu coure el bacallà 3-4 min i afegiu-hi la meitat del julivert, els pèsols i les cloïsses. No deixeu de fer moviments circulars amb la cassola, per lligar la salsa.
  5. Deixeu-ho coure un parell de minuts més.
  6. Serviu el plat amb la resta de julivert picat pel damunt.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: