Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els tomàquets secs a remullar en un bol amb aigua calenta, fins que estiguin tendres.
  2. Escorreu-los bé i talleu-los a trossos.
  3. Esmicoleu el bacallà.
  4. Traieu els caps dels pebrots verds i rebutgeu-ne les llavors; talleu-los a tires fines.
  5. Munteu l'amanida combinant el bacallà amb els tomàquets secs i les tires de pebrot.
  6. Per a la vinagreta: barregeu l'oli d'oliva amb el vinagre de xerès, una mica de pebre negre acabat de molir i la sal, tot ben barrejat. 
  7. Serviu l'amanida amb la vinagreta. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: