Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: en un bol, barregeu tots els ingredients fins que us quedi una salsa homogènia.
  2. Obriu el bagel per la meitat i poseu-hi un llit de mesclum d’enciams i unes quantes tires de pebrot vermell escalivat.
  3. A sobre, poseu-hi una mica de salsa i el pastrami. Poseu més salsa sobre el pastrami i tanqueu l’entrepà amb l’altra meitat del bagel.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: