Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: barregeu la farina i el sucre. Incorporeu-hi la mantega pomada. Incorporeu-hi l'aigua i barregeu-ho, just fins que es formi una massa homogènia. Filmeu la massa i reserveu-la una estona a la nevera.
  2. Amb un corró, estireu la massa entre dos papers de forn. Col·loqueu-la en un motlle de parets baixes, punxeu-la i congeleu-la. Coeu-la directament congelada, uns 10 min, a 190 ºC, amb un pes a dins (cigrons crus) per evitar que s'infli. Traieu-ne el pes i coeu-la 5 min més.
  3. Per al farciment: esteneu la melmelada de gerds per sobre de la base.
  4. Barregeu la mantega pomada amb el sucre. Incorporeu-hi l'ou, l'ametlla en pols i l'extracte d'ametlla. Aboqueu-ho sobre la melmelada. Repartiu-hi per sobre l'ametlla laminada i coeu-ho al forn, a 180 ºC, fins que sigui daurat, 25 min.
  5. Per al glacejat: barregeu el sucre en pols i l'aigua.
  6. Acabeu el pastís amb uns fils de glaça per sobre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: