Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Fregiu els ous de guatlla amb oli ben calent, per obtenir una clara daurada per les vores. Salpebreu-los. Amb el mateix oli, fregiu trossos de xoriço ben fins.
  2. Talleu els pebrots a tires.
  3. Torreu el pa i poseu una tira de pebrot al damunt de cada llesca, així com un ou ferrat i unes rodanxes de xoriço.
  4. Serviu-ho calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: