Preparació
- Renteu els bolets i els espinacs.
- Peleu i renteu els alls i les cebes tendres. Talleu les cebes per la meitat i cada meitat en unes tres tires llargues. Talleu els alls tendres en dos trossos.
- Renteu el carbassó i talleu-lo a mitges llunes, no excessivament gruixudes.
- Renteu els albercocs i peleu-los. A continuació, partiu-los i talleu cada meitat en quatre grills.
- Renteu les prunes i talleu-les per la meitat per extreure’ls el pinyol.
- Heu de fer servir tres safates de forn. Introduïu les safates per ordre, segons el temps que hagin de passar dins el forn, de manera que pugueu retirar les tres alhora.
- Poseu la safata de forn amb totes les verdures en posició plana, salpebreu-les i afegiu-hi oli d’oliva. El forn ha d’estar calent, a 190 ºC.
- Després de 2 min, poseu-hi la segona safata all forn amb els bolets i la tòfona ben condimentades amb sal, pebre blanc i oli d’oliva.
- Un cop transcorreguts 3 min, poseu-hi la tercera safata amb els espinacs, salpebrats i amb una mica d’oli d’oliva.
- Al cap de 3 min, traieu les tres safates del forn i repartiu als plats la barreja dels ingredients.