Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les cireres i espinyoleu- les. Coeu-les a foc lent amb 100 g de sucre i un rajolí d'aigua, 20 min, fins que s'estovin completament.
  2. Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
  3. D’una banda, barregeu 100 g de gelat i 100 ml de nata, i, d'altra banda, barregeu la resta del gelat i la nata amb les cireres cuites amb el seu suc (reserveu unes quantes cireres cuites per al final).
  4. Tritureu la mescla una mica amb la batedora, sense fer-ne un puré, que quedin trossets de cirera.
  5. Ompliu els gots alternant els batuts de dos colors, sense arribar-los a barrejar del tot, perquè es vegin dos colors, blanc i cirera.
  6. Acabeu-ho amb nata en esprai i les cireres guardades. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: