Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu el plàtan i el kiwi, i trossegeu-los. No cal que siguin talls perfectes, ja que els triturareu.
  2. Introduïu la fruita juntament amb les fulles d'espinacs, el suc de llima i tritureu-ho tot.
  3. Podeu afegir-hi major o menor quantitat d'aigua en funció de la consistència que vulgueu aconseguir.
  4. Opcionalment, s'hi poden afegir unes llavors de xia, que aportaran espessor i un punt cruixent a la barreja.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: