Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les maduixes i talleu-ne la tija. Feu-les a trossets i reserveu-les. 
  2. En una paella a foc molt lent, foneu el sucre amb la vainilla i una culleradeta d’aigua; deixeu-ho coure 5 min. Apagueu el foc i deixeu que l’almívar es refredi lleugerament. 
  3. Quan l’almívar gairebé estigui fred, aboqueu-lo sobre les maduixes i deixeu-ho reposar 20 min. 
  4. Serviu els iogurts en quatre gots i acompanyeu-ho amb les maduixes i el seu suc. 

CONSELL

Proveu de triturar la preparació afegint-hi un bon got de llet, per obtenir un batut de maduixa deliciós.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: