Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Plomeu la becada, socarrimeu-la i eixugueu-la amb un drap. Talleu-la una mica per baix i traieu-li els budells. Un cop buida, ompliu-la amb la tòfona, tallada a trossets, i un tros de foie.
  2. Talleu unes llesquetes de cansalada, tan amples com pugueu i d’uns 12 cm de llarg. Poseu dues tires de cansalada a cada costat del pit de la becada i lligueu-les amb un fil. Salpebreu-ho.
  3. En una cassola, poseu una cullerada de llard i uns trossets de cansalada. Quan es torni transparent, afegiu-hi la becada i, així que es dauri una mica, rostiu-la al forn.
  4. Distribuïu la becada i la cansalada sobre una llesca de pa rodó, sense crosta. A part, feu una salsa amb el greix de coure la becada i una copa de xerès. Quan s’hagi reduït, escampeu-la per sobre la becada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: