Preparació
- Coeu l'arròs en aigua al punt de sal. Coleu-lo i reserveu-lo.
- Peleu i piqueu ben fi el gra d'all i barregeu-lo amb la carn picada, el sucre morè, la salsa de soja i la salsa de xili. Salteu la carn en una paella ben calenta amb oli d'oliva i reserveu-la.
- Peleu la pastanaga i talleu-la a la juliana fina.
- Renteu el cogombre i talleu-lo a rodanxes fines.
- Renteu la col llombarda i talleu-la a la juliana fina.
- Renteu els espinacs, escorreu-los bé, salteu-los en oli de sèsam i saleu-los.
- Renteu els bolets, talleu-los a rodanxes fines, salteu-los en oli de sèsam i saleu-los.
- Fregiu els ous en oli d'oliva i saleu-los.
- Repartiu l'arròs en quatre bols, poseu-hi a sobre l'ou ferrat i al voltant afegiu-hi les verdures, el kimchi i la carn picada saltada, formant grupets.