Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu l'arròs en aigua al punt de sal. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Peleu i piqueu ben fi el gra d'all i barregeu-lo amb la carn picada, el sucre morè, la salsa de soja i la salsa de xili. Salteu la carn en una paella ben calenta amb oli d'oliva i reserveu-la.
  3. Peleu la pastanaga i talleu-la a la juliana fina.
  4. Renteu el cogombre i talleu-lo a rodanxes fines.
  5. Renteu la col llombarda i talleu-la a la juliana fina.
  6. Renteu els espinacs, escorreu-los bé, salteu-los en oli de sèsam i saleu-los.
  7. Renteu els bolets, talleu-los a rodanxes fines, salteu-los en oli de sèsam i saleu-los.
  8. Fregiu els ous en oli d'oliva i saleu-los.
  9. Repartiu l'arròs en quatre bols, poseu-hi a sobre l'ou ferrat i al voltant afegiu-hi les verdures, el kimchi i la carn picada saltada, formant grupets.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: