Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs amb la quinoa durant 16 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Netegeu les bledes, reserveu-ne les penques per un cantó i en piqueu les fulles per l’altre.
  3. En una paella poseu un raig d’oli d’oliva i salteu les fulles de les bledes picades durant 5 minuts. Afegiu-hi la mostassa, l’all i l’arròs amb quinoa i cuineu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  4. Arrebosseu les penques; primer per ou batut i després per pa ratllat.
  5. Fregiu les penques en oli ben calent.
  6. Amb l’ajuda d’un pelador feu unes tires de parmesà.
  7. Serviu l’arròs amb uns encenalls de parmesà i unes penques arrebossades per sobre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: