Preparació
- Poseu en un recipient alt i estret el puré de patates fred, els rovells d'ou, les clares, la farina de fajol, els 30 ml de nata líquida i un pols de sal. Tritureu-ho deixant un puré molt fi. Reserveu-ho.
- Poseu una paella al foc amb els 200 ml de nata líquida i la mostassa antiga. Deixeu que arrenqui el bull i que cogui 2 min, que agafi densitat. Apagueu el foc i tireu-hi el porradell picat finament. Reserveu-ho en calent.
- Talleu les llesques de salmó, tant el fresc com el fumat, en trossos regulars. Us n’han de sortir 24 talls de cadascuna.
- Poseu una paella al foc amb unes gotes d’oli d'oliva. Poseu-hi cullerades rodones de pasta. Col·loqueu primer una llesca de salmó fumat i al damunt una de salmó fresc.
- Deixeu-ho coure fins que quedi una mica ros d’una cara. Gireu-ho per la part del salmó i, tot seguit, deixeu-ho coure només 30 s. Feu sis blinis per a cada comensal. Reserveu-ho en calent.
- Serviu-ho posant la salsa al fons del plat i els blinis al damunt. Acabeu-ho posant un xic d’ous de salmó al damunt de cada blinis.