Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Podem associar el Bloody Mary a l'histrionisme espanyol representat per Marisa, Rosy de Palma, a Mujeres al borde de un ataque de nervios. Pel·lícula de Pedro Almodóvar en què el gaspatxo, i, per extensió, el Bloody Mary, tenen un protagonisme tan particular com els ingredients d'aquest còctel.

Preparació

  1. Ompliu una coctelera amb gel.
  2. Afegiu-hi tots els ingredients. Agiteu-ho i coleu-ho en un got baix ple amb gel.
  3. Serviu el còctel amb un bastonet d'api.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: