Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu al vas els 100 g de cigrons i polvoritzeu-los programant 1 min, velocitat progressiva 5-10.
  2. Baixeu les restes que hagin quedat a les parets del vas i programeu 30 segons més a la mateixa velocitat. Traieu-ho i reserveu-ho.
  3. Piqueu l'all i la ceba programant 5 segons, velocitat 5.
  4. Incorporeu-hi la resta dels ingredients i programeu 4 min, 100 ºC, velocitat 3. Poseu la massa en un bol.
  5. Escalfeu l'oli en una paella.
  6. Formeu boles rodones petites amb la massa i arrebosseu-les amb la farina de cigró.
  7. Fregiu-les fins que estiguin daurades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: