Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: deixeu les ametlles 8 h en remull. Passat aquest temps, coleu-les i aboqueu-les al vas d’un processador d’aliments.
  2. Tritureu-ho amb la nata vegetal fins a tenir una salsa llisa i homogènia, sense grumolls. Si queda massa espessa, afegiu-hi una mica d’aigua i torneu-ho a triturar.
  3. Rectifiqueu-ne el punt de sal i condimenteu-la amb nou moscada.
  4. Per a les boles: piqueu la ceba i el julivert ben petits; ofegueu-ho en una paella amb un rajolí d’oli i dos pessics de sal.
  5. Poseu-ho al got d’una màquina trituradora i afegiu-hi el tofu a trossos i l’arròs cuit. Aneu-hi donant tocs intermitents amb més o menys intensitat de velocitat fins que tingueu una massa una mica compacta que es pugui treballar amb les mans.
  6. Humitegeu-vos les mans i aneu formant les boles. Passeu-les lleugerament per la farina i daureu-les en una paella amb una mica d’oli.
  7. Emplateu-les i banyeu-les amb la salsa d’ametlles.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: