Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de poma: renteu i peleu diverses pomes i talleu-les a rodanxes fines (sense el cor).
  2. Salteu-les uns minuts amb la mantega en una paella. Aboqueu-hi una miqueta d'aigua calenta, remeneu-ho i afegiu-hi el sucre i una mica de canyella. Continueu removent-ho mentre duri la cocció fins que les pomes es desfacin del tot i esdevinguin un puré. Tamiseu-ho per aconseguir una textura més fina.
  3. Poseu en un bol el puré de poma, la mantega de cacauet i les panses de Corint, i barregeu-ho bé. Afegiu-hi els flocs de civada i pasteu-ho fins a aconseguir una massa.
  4. Feu les boletes amb les mans (humitegeu-vos una mica les mans perquè la massa no s'hi enganxi massa). Quan estiguin fetes, arrebosseu les boles en cacau en pols, llavors de sèsam o ratlladura de coco.
  5. Col·loqueu les boles a la nevera 30 min perquè es refredin i agafin consistència.
  6. Es poden servir en petits bols amb el nom dels convidats. O bé, en una plata, totes juntes, en les diferents versions fetes.

 

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 282

UN NOU CURS AMB MOLT DE GUST!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: