Preparació
- Per al puré de poma: renteu i peleu diverses pomes i talleu-les a rodanxes fines (sense el cor).
- Salteu-les uns minuts amb la mantega en una paella. Aboqueu-hi una miqueta d'aigua calenta, remeneu-ho i afegiu-hi el sucre i una mica de canyella. Continueu removent-ho mentre duri la cocció fins que les pomes es desfacin del tot i esdevinguin un puré. Tamiseu-ho per aconseguir una textura més fina.
- Poseu en un bol el puré de poma, la mantega de cacauet i les panses de Corint, i barregeu-ho bé. Afegiu-hi els flocs de civada i pasteu-ho fins a aconseguir una massa.
- Feu les boletes amb les mans (humitegeu-vos una mica les mans perquè la massa no s'hi enganxi massa). Quan estiguin fetes, arrebosseu les boles en cacau en pols, llavors de sèsam o ratlladura de coco.
- Col·loqueu les boles a la nevera 30 min perquè es refredin i agafin consistència.
- Es poden servir en petits bols amb el nom dels convidats. O bé, en una plata, totes juntes, en les diferents versions fetes.