Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un robot de cuina, piqueu els dàtils o les orellanes fins a fer-ne una pasta.
  2. Piqueu els anacards o les nous en trossets petits.
  3. Barregeu tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia.
  4. Feu-ne boletes de la mida d’una mossegada i arrebosseu-les amb el coco ratllat o el sèsam.
  5. Emboliqueu-les amb un tros de paper per poder-vos-les endur quan feu esport.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: