Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu el bou a partir d’aigua salada i freda. Un cop comenci a bullir, espereu uns 15 min i retireu-lo, ja serà cuit. Deixeu-lo refredar. Un cop fred, traieu tota la carn del cos i les pinces. En una cassola de ferro colat, sofregiu la ceba i el tomàquet fins que quedi una melmelada. En aquest punt, incorporeu-hi la carn del bou de mar, remeneu-ho uns segons i reserveu-ho. 
  2. Per al brou de romaní: bulliu el brou de pollastre i infusioneu-hi el romaní. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i reserveu-ho. Salteu els bolets tallats en una paella amb un raig d’oli d’oliva i un pols de sal. Poseu-los al fons del plat, i a sobre poseu-hi el bou de mar. Un cop a taula, aboqueu al plat una mica de brou de romaní colat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: