Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 9 min. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Bateu els ous i afegiu-hi un rajolí de suc de llima.
  3. Salpebreu el peix i arrebosseu-lo; primer amb ou batut i després amb farina.
  4. Fregiu els talls de peix en oli ben calent.
  5. En una paella, poseu-hi un rajolí d’oli d’oliva i l’all sec. Coeu-ho un minut i afegiu-hi l’arròs. Coeu-ho durant 2 min.
  6. Piqueu una mica de coriandre.
  7. Serviu l’arròs en un bol amb el peix per sobre i finalment decoreu-ho amb una mica de coriandre i llavors de sèsam.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: