Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i bulliu els espinacs amb una mica de sal i deixeu-los escórrer.
  2. Separeu els rovells d’ou de les clares. En un bol, barregeu, amb la trituradora elèctrica, els espinacs, els rovells, la nata, sal i pebre. Aneu afegint-hi, a poc a poc, les clares d’ou muntades a punt de neu.
  3. Poseu la barreja en una plata de forn, grossa i plana, folrada amb paper antiadherent. Poseu-ho al forn a 180 ºC i deixeu-ho coure 20 min. Si la massa s’infla, no passa res, quan la retireu ja baixarà.
  4. Quan la massa sigui freda, poseu-la sobre el marbre de la cuina, damunt d’un paper film. Unteu-la amb crema de formatge i distribuïu-hi per sobre unes làmines de salmó fumat. Enrotlleu-la donant-li forma de braç de gitano (tan estret com pugueu).
  5. Poseu-ho a la nevera 2 h. Talleu-ho a trossos d’un gruix de dos dits. Serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: